Qui sóc i com he arribat fins aquí.

Qui sóc i com he arribat fins aquí.

Avui fa vent, com diu la cançó, i ve de gust encetar aquest bloc.

Em dic Marta Rius i Alcay i sempre m'he sentit atreta per l'art. Cinema, fotografia, teatre, música... m'he capbussat en diferents disciplines durant la meva trajectòria, que m'han fet valorar les coses autèntiques i fetes amb molt d'amor.

Des de sempre, he dibuixat i he dissenyat les portades dels discos que he anat fent, en grup o en solitari, fins que em vaig convertir en una addicta a l'estampació.

Primer va ser la serigrafia i després va venir el que em va enganxar de veritat... l'estampació amb segells.

Què m'aporta l'estampació?

L'estampació amb segells és una tècnica senzilla i amb moltes possibilitats creatives.

És el meu moment hygge particular. Sento el mateix de quan composo les meves cançons. Aquests moments "àncora" que et connecten amb tu i recarreguen tant les piles.
Crec fermament que quan dibuixo, faig salut.

La meva vida té de tot menys rutina. L'estampació em dona aquells moments de calma, de llar, d'estar amb mi mateixa i concentrar-me amb l'aquí i l'ara. La textura de la tinta sobre el paper, triar amb cura el segell i els mots que l'acompanyen, el moment màgic d'aixecar el segell... són petits detalls que em fan feliç.

Visca la imperfecció!

La tècnica d'estampació manual, en tots els seus formats, té una particularitat que m'encanta: la bellesa de la imperfecció

Perquè la imperfecció ens fa humans, i un color aplicat amb un cert desajust respecte al dibuix té aquell "no sé què" que el fa més proper, més humà i té una càrrega emotiva especial.

Estic segura de que hi ha moltes persones que es senten així i per això he decidit compartir la meva passió a mamillona.cat


Si has arribat fins aquí, segurament també tens el cor de tinta. M'equivoco?


Espero que els meus segells t'enamorin, t'inspirin i et sedueixin.

Ja tinc ganes de veure les coses maques que crearàs amb ells.


Anima't a formar part de la "Tribu Mamillona"!

Marta Mamillona