Bossa de cotó "Hivernacle" Ampliar

Bossa de cotó "Hivernacle"

Per portar aquesta micro-calma allà on vagis. Que t'acompanyi a tot arreu i et recordi que no ens cal gaire cosa per viure més pausadament.

Més detalls

8,26 €

La bossa "Hivernacle" ens parla dels moments de calma que aconseguim esgarrapar al temps. En aquests petits plaers de la vida que duren instants i ens carreguen les piles.
M'encanta agafar a la meva gata a coll, amanyagar-la i deixar-la anar. I també m'agrada molt fer la ruta de les plantes que tinc a casa i al taller per veure si estan a gust o les haig de canviar de lloc, si necessiten aigua o més llum... no es triga gaire estona a fer cada una d'aquestes coses.  Aquest son només dos dels meus petits moments de calma, i estic segura que si ens posem a parlar totes, en sortirien tants que sembla que no pugui ser. Són aquests petits gestos, que fem quasi sense voler, els que marquen la diferencia.
Per això vaig fer aquest dibuix. Per portar aquesta micro-calma allà on vagis. Que t'acompanyi a tot arreu i et recordi que no ens cal gaire cosa per viure més pausadament.
Bossa de cotó 100%
Serigrafiat artesanalment
Mides: 41x38cm
Dues nanses
Vols que et durin molt i molt?
Renta-la a mà i amb aigua freda.

Quan la planxis, protegeix el dibuix amb un drap .

7 altres productes de la mateixa categoria: