SEGELLS CALMA DE LA MAR

L’olor de sal, la calma de mirar l’horitzó sense pressa… ai, l’estiu ens regala moments meravellosos per recarregar piles i trobar-nos amb nosaltres mateixes.

Més detalls

11,24 €

L’olor de sal, la calma de mirar l’horitzó sense pressa… ai, l’estiu ens regala moments meravellosos per recarregar piles i trobar-nos amb nosaltres mateixes.

Els segells Calma de la Mar estan inspirats en aquesta calma que ens dona el mar, tant si ens hi capbussem com si el contemplem des d’una terrassa, o fent una paella amb amics. Sigui com sigui, en mode desconnexió és quan en gaudim plenament.

Aquesta col·lecció de segells en català de fotopolímer inclou, 8 segells de gran transparència per a fer les teves creacions de qualitat.

Què puc fer amb els segells Calma de la mar?

Pots estampar-te una bossa per anar a la platja, un coixí per les becaines estiuenques o una samarreta com les de la foto.

El detall

“El mar és com un desert d’aigua...” recordes d’on surt aquesta frase? L’himne dels pirates de Mar i Cel és una de les bandes sonores de més d’una generació. Sempre m’ha agradat molt aquesta frase i he volgut fer un homenatge al Dagoll Dagom, que és una companyia que normalitza el musical en català. I ho fan saltant obstacles i amb determinació. Des d’aquí la meva admiració.

Vols que et durin molt i molt?

Neteja l’excés de tinta després de cada us amb un drap humit.

Si prefereixes fer servir una tovalloleta humida et recomano que utilitzis una marca biodegradable com Bio Wipies, per no malmetre el planeta.


Un cop ben secs, endreça’ls sempre amb el plàstic protector i els tindràs a punt per a la propera vegada.

Com s'utilitzen?

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

14 altres productes de la mateixa categoria: